سقف هالوکور یا دال مجوف (سوراخدار) | شرکت عمران واژه آذربایجان
PRESTRESSED PRECAST HOLLOW CORE SLABS


سقف هالوکور نوعی سیستم سقفی مجوف (توخالی) است که به صورت پیش ساخته در کارخانه تولید می شود و به محل انجام پروژه منتقل می گردد. پیش ساختگی این نوع سقف و سرعت بالای اجرای آن باعث می شود تا از آن در پروژه های بزرگ ساختمانی استفاده شود. اجرای این نوع سقف نیازی به قالب بندی ندارد. این امر باعث کاهش هزینه های اجرایی می شود و عدم نیاز به استفاده از جک در زیر این سقف باعث شروع سریع آجرکاری در پروژه می گردد. سطح صاف و بدون برآمدگی قطعات پیش تنیده باعث می شود دیگر نیازی به اجرای سقف کاذب در زیر سقف و یا کف سازی برای مسطح کردن روی سقف نباشد.
علاوه بر آن بدلیل افزایش دهانه ها و تعداد کمتر تیرها و ستون ها در پلان ها و وجود مدول های بزرگ این امکان را فراهم می کند که بتوان عملکرد فضاهای معماری را در کاربری های آینده تغییر داد. سقف هالوکور را می توان به صورت یکپارچه بدون وجود درز اجرا کرد. امروزه از سقف های هالوکور در پروژه های مختلفی استفاده می شود. از این سقف در ساخت سقف سازه هایی مانند سالـن ورزشی، استخـر، تالارها و سالن های ورزشی نیز استـفاده می شود. علاوه بر آن در سـاخت سقف سـوله ها و اسکلت بتنی و فولادی نیز استفاده می شود.


سقف هالوکورر


صرفه جویی در هزینه ها و استفاده بهینه از مصالح:

هزینه ساخت ساختمان هایی که با سیستم سقفی هالوکور تولید می شوند در مقایسه با سایر سیستم های سقفی پایین تر می باشد.

در سیستم هالوکور نیازی به شمع گذاری، قالب بندی، بتن ریزی و آرماتوربندی درجا نیست. پیش ساخته بودن این سقف ها باعث می شود از مصالح به صورت بهینه استفاده شود.

کاهش وزن ساختمان:

قطعات پیش تنیده هالوکور دارای حفره های توخالی می باشند. این امر باعث کاهش وزن مرده (نسبت به دال بتنی) ساختمان می شود. به دلیل این نوع طراحی میزان استفاده از مصالح در اسکلت سازه کاهش می یابد.

کاهش ضخامت کف سازی:

طراحی این سیستم سقفی به نحوی است که امکان عبور تاسیسات از درون حفره ها وجود دارد. این کار باعث کاهش ضخامت کف سازی می شود.

افزایش ارتفاع مفید طبقات:

حذف آویز تیرها و کاهش ضخامت هالوکور، فضای غیر مفید طبقات را کمتر می کند. با حفظ ارتفاع مفید طبقات می توان تعداد طبقات ساختمان را در ارتفاع یکسان افزایش داد.

عملکرد مناسب بعنوان عایق صوتی و حرارتی:

مهم ترین مزیت این نوع سقف عایق بودن آن هاست. قطعات هالوکور نوعی عایق حرارتی و صوتی محسوب می شوند و مقاومت بالایی در برابر ارتعاش دارند.


سقف هالوکورر


از دیگر مزایای سقف های هالوکور می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • سـرعـت بـالای اجــرا در سقـف هـالوکور
  • عدم نیاز به جک های نگهدارنده جهت اجرا
  • ایجاد سقفی کاملا صاف و یکدست جهت نازک کاری
  • امکـان اجـرای سقف هالوکور در دهـانه های بـزرگتـر
  • استفاده از فضاهای خالی داخل سقف به منظور عبوردادن تاسیسات مکانیکی و الکتریکی

معایب استفاده از سقف هالوکور:

در پروژه های کوچک از لحاظ اقتصادی مقرون بصرفه نمی باشد.


موارد استفاده از سقف هالوکور:

  • سقف انـواع سـازه های بتنی و فولادی
  • پـوشـش پارکیـنـگ هـا و ســولـه ها
  • سـاخت صنـدلی هـای اسـتـادیـوم هـا
  • دیوارهای محوطه و دیوارهای غیر باربر و باربر
  • سقف سازه های خاصی نظیر: تالار، استخر، سالن ورزشی و سالن کنفرانس
  • پل سازی

سقف هالوکور – سقف بتنی پیش ساخته – سقف هالوکور پیش ساخته – سقف – هالوکور – هالوکور بتنی- سقف هالوکور چیست – کاربرد سقف پیش ساخته هالوکور – کاربرد سقف هالوکور- مزایای سقف هالوکور – ساخت دال های هالوکور- سقف پیش تنیده پیش ساخته – هالوکور سقف – سقف پیش تنیده – پیش ساخته – سقف هالوکور تبریز – دال بتنی – دال بتنی پیش ساخته – هالوکور بتنی – پیش تنیده- مکسترودر – اسلیپ فرمر-پیش تنیدگی هالوکور- سقف سازه های بتنی – سقف سازه فولادی- پوشش پارکینگ – سقف سوله-سقف تالار- سقف سالن ورزشی- سقف سالن کنفرانس پل سازی